Lamerfest ABC

Puuttuuko jotain? Ehdota sitä meille vaikkapa sähköpostilla osoitteeseen , niin todennäköisesti lisäämme sen tänne.

A

Aikataulu

Kilpailut ja ohjelmien alkamisajankohdat löydät aikataulusta.

Alkoholi ja muut päihteet

Tapahtuman luonteesta johtuen Lamerfest on täysin päihteetön tapahtuma. Päihtyneenä ei pääse tapahtuma-alueelle ja mikäli tapaamme alueelta päihtyneen henkilön, johtaa se henkilön poistamiseen tapahtuma-alueelta ja rannekkeen mitätöintiin.

Apteekki

Lähin apteekki sijaitsee kauppakeskus Myyrmannin eteläpuolella.

Aukioloajat

Tapahtuman sisäänkäynti on käytössä ympäri vuorokauden koko tapahtuman ajan ja siitä pystyy kulkemaan rajattomasti ranneketta näyttämällä. Tapahtuma-alueella voi myös oleskella rajattomasti. Aikataulusta näet milloin tapahtuman sisäänkäynti avataan perjantaina ja suljetaan sunnuntaina.

B

Buffet

Tapahtumassa on monipuolinen buffet, josta voi ostaa kylmiä virvokkeita, ruoka-annoksia sekä pikkusuolaista ja -makeaa. Buffet on auki koko tapahtuman ajan ja sieltä löytyy myös mikroaaltouuni, joka on asiakkaiden käytössä. Maksutapana toimii käteinen sekä maksukortit (Electron, MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, JCB).

Bussit

Helsingistä busseilla 411, 412 ja 415N Espoosta bussilla 565 Vantaalta busseilla 443, 311, 574, 571 ja 572. Lisätietoa tapahtumaan saapumisesta löydät Saapumisohjeista.

C

Chillout Lounge

Chillout Lounge on rentoutumiseen tarkoitettu tila, joka tarjoaa ilmaiset kahvit ja rauhallisen paikan hengailuun. Täällä voit hetkeksi unohtaa lanituksen ja kuunnella rentoa musiikkia.

E

Ensiapu

Pienemmän haaverin tai tapaturman sattuessa ota yhteyttä tapahtuman keltaliivisiin järjestyksenvalvojiin. Järjestyksenvalvojat ovat ensiapukoulututettuja ja heiltä löytyy ensiapuvälineitä pienten haavojen paikkaamiseen.

G

Game Room

Lamerfestin isoin uudistus tälle vuodelle – kokonainen HangAround -asiakkaille suunnattu erikoistila, joka on täytetty lauta-, kortti- ja retrovideopeleillä! Tule kokeilemaan parhaiden kaveriesi kanssa kuinka taipuu Twister tai haasta Lamerfestistä löytämäsi uudet tuttavuudet kamppailuun Monopolissa tai vaikka Aliaksessa. Game Roomin pelitarjonta on monipuolinen ja useat pöytäryhmät sekä tilava huone takaavat tekemistä useammaksi tunniksi! Omat tapahtumaan tuodut pelit ovat myös tervetulleita Game Roomiin.

GameZone

Hiljaisempi alue, jonne myydään konepaikkoja. Mikäli et jostain syystä lämpene Lamerfestin massiiviselle äänentoistolle tai tykkäät muuten vain lanittaa hieman hiljaisemmalla alueella, voit ostaa konepaikan GameZonelta.

Grand Opening

Tapahtuman ensimmäisen illan käynnistävä massiivinen audiovisuaalinen spektaakkeli, joka kuuluu jokaisen Lamerfestiin saapuvan To Do -listalle. Tarkemman ajankohdan löydät Aikataulusta.

H

HelpDesk

HelpDesk eli tuttavallisemmin infopiste auttaa lähes kaikissa tapahtumaan liittyvissä pulmissa. Kaikki IT-tukea tarvitsevien kannattaa ottaa myös yhteys HelpDeskiin.

I

Ikärajasuositus

Tapahtuman suositusikäraja on 15 ikävuotta. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan huoltajan suostumuksella ja mieluiten täysi-ikäisen henkilön kanssa.

Infopiste

Ks. HelpDesk

J

Junat

Helsingistä P-juna ja Tikkurilan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman suunnalta I-juna kulkee Myyrmäkeen. Voit jäädä joko Myyrmäen tai Louhelan asemalla pois, molemmista on lähes yhtä lyhyt matka tapahtumapaikalle.

K

Kartta

Tapahtumakarttaa kannattaa tutkia ennen tapahtumaan saapumista. Konepaikan ostamisesta ennen tapahtumaa tai tietyn konepaikan löytämisestä tapahtumassa kiinnostuneiden kannattaa ottaa avukseen paikkakartta.

Kodinkoneet

Jokaista konepaikkaa kohden on varattu n. 400W, joten sen mukaan voit suunnitella elektroniikkaa mukaan. Käytännössä oman tietokoneen ja näytön lisäksi, konepaikalle ei pysty asettamaan muuta elektroniikkaa. Buffetissa on mikroaaltouuni kaikkien käytössä. VIP-Konepaikan ostaneille tarjotaan myös jääkaappi heidän käyttöönsä.

L

Liput

Tapahtumaan myydään kolmea eri lipputyyppiä: konepaikkoja, VIP-Konepaikkoja sekä HangAround -lippuja. Kaikki konepaikat ostetaan ennakkoon ja konepaikan ostaneet saavat rannekkeensa tulostettua tilausvahvistusta vastaan tapahtuman sisäänkäynniltä. HangAround-rannekkeita myydään ainoastaan tapahtuman portilla. Jos olet ostanut konepaikan, lue huolellisesti tilausvahvistus joka tulee sähköpostiisi! Tilausvahvistuksessa kerrotaan että ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Kaikki tapahtumaan lipun ostaneet sitoutuvat myös noudattamaan Säännöt ja turvallisuus -sivulla listattuja tapahtuman sääntöjä.

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan HelpDeskiin. Löytötavaroita voi kysellä tuntomerkkejä vastaan niin tapahtuman aikana kuin sen jälkeenkin. Arvoesineet toimitamme poliisille viikon kuluttua tapahtumasta, ellei niitä noudeta sitä ennen.

M

Main Area

Tapahtuman keskeisin alue. Paljon konepaikkoja, konsoleita, musiikkia ja jatkuva valoshow.

Maksuvälineet

Tapahtumassa käy maksuvälineenä sekä korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard) että käteinen.

N

Narikka

Tapahtuma-alueella on ilmainen narikka, jonne voit jättää vaatteesi sekä tarvittaessa kantamuksia (reput, laukut).

Nukkuminen

Tapahtuman aikana on tärkeää myös muistaa nukkua! Tapahtuma-alueelta löytyy nukkumiseen tarkoitettu alue, joka on ensisijaisesti konepaikan ostaneiden käytössä. Nukkumista varten tarvitset luonnollisesti makuupussin ja makuualustan.

P

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatteja on ainakin kauppakeskus Myyrmannin, Isomyyrin sekä Myyrmäen ja Louhelan juna-asemien yhteydessä. Tapahtumassa maksuvälineenä käy korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard) ja käteinen.

Parkkialueet

Tapahtuma-alueen yhteydessä on noin 100 ilmaista parkkipaikkaa. Näiden täytyttyä lähimmät parkki-alueet ovat esimerkiksi kauppakeskus Isomyyrin vieressä oleva Liesikujan pysäköintihalli, Liesitorin pysäköintialue, kauppakeskus Myyrmanni sekä Myyrmäen juna-aseman alta löytyvä parkkialue – ota huomioon että osa näistä parkkipaikoista saattavat olla maksullisia. Suosittelemme kävijöitä saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla jos vain mahdollista, lisätietoja Saapumisohjeista.

Peseytyminen ja hygienia

Alueella on riittävä määrä vessoja (katso myös WC), Lamerfest ei tarjoa kuitenkaan mahdollisuutta peseytymiseen. Viereisessä urheilutalossa sijaitsevassa Myyrmäen uimahallissa pystyy kuitenkin käymään suihkussa ja pulahtaa uimaan kohtuulliseen hintaan (lapset ja opiskelijat 2,60 euroa sekä aikuiset 5 euroa).

Popitus

Emme suosittele omien äänentoistojärjestelmien tuomista tapahtumaan. Lamerfest tarjoaa musiikit omasta takaa ja kaikille riittävällä äänenvoimakkuudella. Järjestäjillä on myös oikeus lopettaa liiallista häiriötä aiheuttava popitus.

Pullot, suljettavat astiat ja pakkaukset

Tapahtuma-alueelle saa tuoda avaamattomia tai tyhjiä virvoitusjuomapulloja. Avatut pullot voidaan jättää narikkaan tapahtuman ajaksi. Alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kiellettyä.

R

Roskat

Tapahtuma-alueelle on sijoitettua useita roskakoreja. Laitathan roskasi roskikseen, niin kaikilla on mukavampaa. Muista myös että pantillisille pulloille ja tölkeille on erikseen omat astiansa!

T

Tupakointi

Tupakointi on sallittua vain erikseen määritetyllä tupakointipaikalla. Tapahtuma-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä (eli Vaskivuoren lukion pihalla sekä parkkipaikalla) tupakointi on ehdottomasti kielletty.

U

Urheilutalo

Aivan tapahtumapaikan vieressä on Myyrmäen Urheilutalo, jossa sijaitsee myös uimahalli. Urheilutalolla voi käydä peseytymässä ja virkistäytymässä tapahtuman ajan kohtuullista maksua vastaan. Lisätietoja uimahallin internet-sivuilta.

V

Valokuvaaminen

Valokuvaaminen ja videokuvaaminen on täysin sallittua, jopa suotavaa. Muista ottaa tekijänoikeudet huomioon kun julkaiset kuviasi.

Vaskivuoren lukio

Lamerfestin tapahtumapaikkana toimiva lukio. Vaskivuoren lukio sijaitsee Länsi-Vantaalla Myyrmäessä. Suomen toiseksi suurimmassa lukiossa opiskelee noin 1000 opiskelijaa, joista 120 on musiikki- ja tanssilukiossa, lisäksi koulussa on medialinja. Lamerfestin järjestäjät ovat kaikki Vaskivuoren lukion nykyisiä tai entisiä opiskelijoita.

W

WC

Tapahtumassa on riittävä määrä vessoja, niiden sijainnit on merkitty selkeästi alueella ja ne löytyvät myös tapahtumakartasta. Jos havaitset vessan olevan epäsiistissä kunnossa tai jos vessapaperi on loppunut, ilmoitathan tästä HelpDeskiin niin asia korjataan mahdollisimman nopeasti.

WLAN

Koko tapahtuma-alueen kattava langaton internet-yhteys (802.11a/g/n) on kaikille asiakkaille ilmainen. Yhteys saattaa olla suojattu salasanalla, lisätietoja voit kysyä HelpDeskistä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin