Kilpailut

League of Legends

Uskotko, että sinussa on materiaalia Lamerfesteilla järjestettävään League of Legends -turnauksen kuninkuuteen? Kerää tiimisi täyteen parhaita kavereita ja uskollisia tiimitovereita, joihin voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Älä pelkää osallistua taitotasosta huolimatta, sillä loppupeleissä tiimihenki ja huikeat strategiat ovat ratkaiseva tekijä. Ilmoittaudu ja näytä muille mistä tiimisi on tehty!

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

Hearthstone

Blizzardin huippusuosittu digitaalinen korttipeli Hearthstone palaa tänä vuonna Lamerfestin turnauslistoille! Tule sinäkin taistelemaan voitosta ja huikeista palkinnoista! Koska Hearthstonen saa myös mobiililaitteille, turnaukseen osallistumiseen ei vaadita konepaikkaa.

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

Overwatch

Yhdysvaltalaisen peliyhtiön Blizzardin suosittu ja värikäs ensimmäisen persoonan räiskintäpeli Overwatch liittyy lamerfestin turnauspelien perheeseen. Kerää itsellesi 6 hengen luottojoukkue ja tule haastamaan muut tässä vauhdikkaassa sekä monipuolisessa pelissä, jossa yhteistyö on kaikki kaikessa!

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

Counter strike: Global offensive

Legendaarinen Counter Strike: Global Offensive tekee tänäkin vuonna paluun Lamerfestin turnauksiin! E-sportsin messias nähdään taas Vaskivuoren valkokankailla, kun 5:n hengen joukkueet taistelevat pääpalkinnosta. Poimi siis ystäväsi mukaan ja osallistu Lamerfestin perinteiseen CS turnaukseen! Tämä on mahdollisuutesi taistella maineesta ja mammonasta, sekä näyttää kuka on De_Dustin kuningas!

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

FIFA 18

Oletko aina halunnut olla hyvä jalkapallossa, mutta ulkona oleminen ei kuitenkaan maita? Osallistu tänä vuonna jokavuotiseen FIFA-turnaukseen uuden FIFA 18 parissa. Haasta vastustajasi tässä 1v1 virtuaalijalkapallopelissä ja VOITA homma kotiin!

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

NHL 18

Oletko aina halunnut harrastaa jääkiekkoa, mutta osaamisesi ja lihasmassasi kuihtuu vuosi vuodelta? Ovatko sormiesi lihakset äärimmilleen virittyneitä ja ne kestävät pidempiäkin pelisessioita? Onnittelut, olet nimittäin löytänyt juuri oikean paikan itsellesi!
Se on täällä taas, parempana kuin koskaan. Lamerfestin jokavuotisessa NHL-turnauksessa olisi tänä vuonna vuorossa NHL 18! Nyt on sinun vuorosi VOITTAA! Tule siis harrastamaan penkkiurheilua, yhdessä.

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

Rocket League

Tänäkin vuonna Lamerfest järjestää oman jalkapalloturnauksen Rocket Leaguen merkeissä. Siis hanki kaksi kaveria mukaasi ja osallistu kilpailuun uskomattomista palkinnoista. Turnaus järjestetään PC:llä. Huom, tarkistamme osallistujien B-ajokortit ennen turnausta infopisteellä"

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

Super Smash Bros. 4

Super Smash Bros. 4 on Wii U:lla pelattava hurjan intensiivinen taistelupeli, jossa tarkoituksena on pudottaa vastustaja pois areenalta, ennen kuin tämä ehtii ensin. Harjoita sorminäppäryyttäsi, kasaa rohkeutesi ja tule taistelemaan Nintendon monista pelisarjoista tutuilla hahmoilla, voittaaksesi Super Smash Bros. -kuninkuuden.

Säännöt      Ilmoittautuminen      Palkinnot

Pidätämme oikeudet muutoksiin