Kilpailut

League of Legends

Supersuosittu League of Legends palaa tänäkin vuonna Lamerfestin kompoihin! Haasta muut pelaajat valmiilla, tai juuri kootulla tiimillä tutulla ja turvallisella Summoners Riftillä. Tänäkin vuonna toivomme näkevämme hyvää tiimihenkeä ja voittamattomia strategioita. Ilmoittaudu ja voita tämän vuoden LoL -turnauksen kuninkuus!
Palkinnot: Voittajajoukkueelle 50€ + 5 kpl satunnaispeli Pelaajan Valinnan verkkokaupasta. Arvokkaimmalle pelaajalle (MVP) 10€ lahjakortti Pelaajan Valintaan.
Säännöt      Ilmoittautuminen

Hearthstone

Tykkäätkö korttipeleistä?
Onko sinulla pakat hallussa?
Onko Hearthstone sinulle tuttu?
Jos näin on, sinulla on mahdollisuus osallistua Lamerfestin Hearthstone turnaukseen
ja haastaa muita pelaajia 1on1 turnauksessa.
Ota pakkasi esiin ja näytä mistä sinut on tehty!
Palkinnot: ACER Iconia one 10 + Satunnais peli Pelaajan Valinnan verkkokaupasta.
Säännöt      Ilmoittautuminen

Overwatch (peruttu)

Turnaus on valitettavasti jouduttu perumaan liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Blizzardin uusi super suosittu ensimmäisen persoonan räiskintä mäiskintä battle-arena peli. Overwatch nyt ensimmäistä kertaa Lamerfest kompoissa! Tervetuloa haastamaan kaverisi ja joukkueesi mukaan tähän huikeean turnaukseen!
Palkinnot: Voittajajoukkueelle 60€ + 6 kpl satunnaispeli Pelaajan Valinnan verkkokaupasta.
Säännöt      Ilmoittautuminen

Counter strike: Global offensive

Counter-Strike Global Offensive on peli, joka on kasvanut Suomen yhdeksi suurimmista esports peleistä. Tänä vuonna Lamerfest järjestää 5on5 turnauksen, johon sinäkin voit osallistua ystävien kanssa. Kasaa 5 hengen tiimi ja tule mukaan Lamerfestin CS:GO turnaukseen! Tämä on mahdollisuutesi nousta Lamerfestin GS:GO turnauksen voittajaksi!
Palkinnot: Voittajajoukkueelle 125€ + 5 kpl satunnaispeli Pelaajan Valinnan verkkokaupasta. Arvokkaimmalle pelaajalle (MVP) uutuuspeli.
Säännöt      Ilmoittautuminen

FIFA 17

Tule haastamaan vastustajasi supersuositun FIFA 17 parissa. Oletko sinä mahdollinen virtuaalinurmikenttien David Beckham? Jos vastasit kyllä, niin tämä turnaus on tehty juuri sinulle. Osallistu ja voita Lamerfest FIFA turnauksen kuninkuus!
Palkinnot: Voittajalle 20€.
Säännöt      Ilmoittautuminen

NHL 17

Tänä vuonna Lamerfestissä juuri sinulla on mahdollisuus osallistua joka vuotuiseen ja erittäin perinteikkääseen NHL-17 turnaukseen! Oletko sinä tämän vuoden voittaja?! Tule, osallistu ja VOITA!
Palkinnot: Voittajalle 20€.
Säännöt      Ilmoittautuminen

Rocket League

Tänä vuonna Lamerfestissa kisaillaan jälleen virtuaalijalkapalloautotaistelun parissa, kyseessä nimittäin Rocket League. Tule siis kavereittesi kanssa kilpailemaan ja voita tässä turnauksessa itsellesi ja kavereillesi Lamerfestin Rocket League kuninkuus.
Palkinnot: Voittajajoukkueelle 30€ + 3 kpl satunnaispeli Pelaajan Valinnan verkkokaupasta.
Säännöt      Ilmoittautuminen

Super Smash Bros. 4

Super Smash Bros. 4 on Wii U:lla pelattava hurjan intensiivinen taistelupeli, jossa tarkoituksena on pudottaa vastustaja pois areenalta, ennen kuin tämä ehtii ensin. Harjoita sorminäppäryyttäsi, kasaa rohkeutesi ja tule taistelemaan Nintendon monista pelisarjoista tutuilla hahmoilla, voittaaksesi Super Smash Bros. -kuninkuuden.
Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa klo 12 lauantaina infotiskillä ja päättyy klo 17. Ilmoitat infotiskillä haluavasi kilpailuun ja laitat nimesi listaan.
Palkinnot: ACER Iconia one 7.
Säännöt

Pidätämme oikeudet muutoksiin